Χριστίνα Καβουρίδη Δερματολόγος Αφροδισιολόγος

Έχω χρησιμοποιήσει τις κηραλοιφές “Φύσις” σαν συντηρητική αγωγή μετά από φαρμακευτική αγωγή με εκπληκτικά αποτελέσματα: σε ψωρίαση ,σκληρό ατροφικό λειχήνα και παρατρίμματα. Την χρησιμοποίησα και σαν κύρια αγωγή σε ήπιες δερματίτιδες για την αποφυγή χρήσης κορτιζόνης. Επίσης σε έλκη, οι κατακλίσεις ή άτονα με μικρό πάχος έλλειμμα τελειοποιεί την επούλωση. Είναι εκπληκτικό προϊόν που του αξίζει μια θέση στην συνταγογράφηση μας.

 


Χαρίκλεια Παπαγεωργιου Παιδίατρος

Την εχω χρησιμοποίησει κυρίως στην περιοχή της πάνας, εχει πολυ καλό αποτέλεσμα. Την προτείνω σε βρέφη


Στρατάκου Αικατερίνη Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος | Ομοιοπαθητικός

Οι κηραλοιφές φύσις είναι προϊόντα συμβατά με την ομοιοπαθητική αγωγή. Η μακροχρόνια χρήση τους εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα σε συνδυασμό με εναλλακτικές θεραπείες!


Σαμπλίδου Ελένη Δερματολόγος Αφροδισιολόγος

Οι κηραλοιφές Φύσις έχουν ιδιότητες αντισηπτικές, καταπραϊντικές, ενυδατικές & αντιφλεγμονώδεις. Είναι αγνό προϊόν χωρίς συντηρητικά με γνωστοποίηση Cpnp! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε πάμπολλες χρήσεις!


Κυριακή Σιγαλά Φαρμακοποιός – Σύρος

Η κηραλοιφή «Φύσις» είναι ένα προϊόν σοβαρής και υπεύθυνης δουλειάς μιας χαρισματικής συμπατριώτισσας μου πού ξεκίνησε τη συνεργασία μας δειλά και ταπεινά και έχει φτάσει σε ένα σοβαρό και αξιόλογο επαγγελματικό επίπεδο. Τo προϊόν είναι τέλειο απο κάθε άποψη και το σπουδαιότερο!!! Δίνει στο Φαρμακοποιό τη δυνατότητα να δώσει λύση σε ένα πραγματικά μεγάλο αριθμό δερματικών προβλημάτων των πελατών του, με 100%αγνά φυσικά συστατικά χωρίς χημικά και parabens. Είναι ένα προϊόν “πάγκου” που εμπιστεύομαι απόλυτα και με έχει βγάλει πάντα ασπροπρόσωπη!


Αρμακόλα Ελένη, Καραμπούλα Αγγελική, Ρούσσος Μάριος Φαρμακοποιοί – Σύρος

Επαγγελματική δουλειά με άριστες πρώτες ύλες για μια παραδοσιακή συνταγή. Σ’ ευχαριστούμε Αργυρένια και σου ευχόμαστε επιτυχίες


Αικατερίνη & Αθανασία Τσιριβάκου Φαρμακοποιοί – Καλλιθέα

Η Κηραλοιφή «Φύσις» είναι ένα προϊόν για όλες τις ηλικίες , απόλυτα φυσικό με εξαιρετικά ευεργετική δράση για αυτό κ οποίος το δοκιμάζει μια φορά το ζητάει συνεχώς!


Πιτσικάκη Μαριάνθη Φαρμακοποιός – Σύρος

Όταν μια παραδοσιακή συνταγή συνάντησε σύγχρονους τρόπους παραγωγής και κάλυψε τις ανάγκες όλης της οικογένειας… Τότε γεννήθηκε η κηραλοιφή «Φύσις» στο δικό μας νησί. Τα προϊόντα «Φύσις» είναι μια λύση στα χέρια του φαρμακοποιού.


Τσάτσομοιρου – Διαπουλη Φαρμακοποιοί – Χώρα Άνδρου

το θεραπευτικό θαύμα την κηραλοιφής «Φύσις» ! Το αντισηπτικό μελισσοκέρι με τα 300 φυτικά συστατικά των χιλιάδων βοτάνων και λουλουδιών περισυλλογής της μέλισσας, το βιολογικό μέλι των Κυκλάδων σε συνδυασμό με το αγνό παρθένο ελαιόλαδο το χρησιμοποιούσαν χρόνια οι θεραπευτές από την εποχή του Βυζαντίου.


Ευάγγελος Λεονταρίτης Φαρμακοποιός – Σύρος

Ορατά αποτελέσματα και άριστη ποιότητα που ο καταναλωτής του φαρμακείου μου εμπιστεύεται εδώ και πολλούς μήνες!!


Δασκου Μαρίτα Φαρμακοποιός – Σύρος

Καινοτομία στο χώρο των φυσικών προϊόντων στο αρχοντικό νησί μας, αποτελούν τα σκευάσματα της Αργυρένιας Παραμάνη «Φύσις». Με έγκριση από τον ΕΟΦ, μεράκι και αγάπη από τη δημιουργό τους ώστε να επιτυγχάνεται το θεραπευτικό αποτέλεσμα με αυθεντικά τοπικά προϊόντα, το φαρμακείο μας τα αγκάλιασε με εμπιστοσύνη και δεν διαψεύστηκε. Ευχόμαστε να γίνουν γνωστά σε όλη την Ελλάδα!!