Πίσω από το «εργαστήριο Φύσις», βρίσκεται η Αργυρένια Παραμάνη.

Η Αργυρένια ασχολείται από το 2007 με την «τροφή» του δέρματος και ως διαιτολόγος, πιστεύει πως η αναζήτηση φυσικών προϊόντων για την περιποίηση του δέρματος μας είναι εξίσου σημαντική με την αναζήτηση υγιεινών τροφών για το σώμα μας.
Η εξερεύνηση των διαφόρων βοτάνων και φυτών, και η εξοικείωση της με τις ευεργετικές τους ιδιότητες, την οδήγησε στην παραγωγή των δικών της καλλυντικών για χρήση τόσο από ενήλικες όσο και από παιδιά, αφού όντας μητέρα τριών παιδιών είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη στις ανάγκες τους.

Τα προϊόντα «Φύσις» είναι πιστοποιημένα, με γνωστοποίηση στην ευρωπαϊκή πύλη κοινοποιήσεις καλλυντικών CPNP.. Έχουν κερδίσει τους καταναλωτές που τα έχουν δοκιμάσει και σήμερα βρίσκονται σε φαρμακεία όχι μόνο στη Σύρο αλλά και εκτός σε όλη την Ελλάδα και γίνονται όλο ένα και πιο γνωστά καθώς εντυπωσιάζουν με τις θεραπευτικές τους ικανότητες κερδίζοντας νέους θαυμαστές.

Το μυστικό τους είναι οι συνταγές για την παρασκευή τους, πολύτιμη κληρονομιά από τη γιαγιά της, από τη μητέρα της που ήταν μαία, ένα σπουδαίο λειτούργημα για την εποχή που έζησε στην Σαντορίνη.
Η γιαγιά γνώριζε πολύ καλά τα βότανα και τις θεραπευτικές τους ιδιότητες και μάθαινε τις μητέρες να τα χρησιμοποιούν για να φροντίζουν το σώμα το δικό τους και των παιδιών τους.

Στις αναζητήσεις αυτές, είχε την τύχη να έχει τη θερμή υποστήριξη της φαρμακοποιό πεθεράς της που με τις γνώσεις της βοήθησε να τελειοποιηθούν οι συνταγές από τη γιαγιά και να «βγούν» τα θεραπευτικά προϊόντα «Φύσις» στην αγορά.

Αντλώντας έμπνευση από το Συριανό τοπίο και τα φυσικά συστατικά που προσφέρει απλόχερα, το «Εργαστήριο Φύσις» εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα προϊόντα περιποίησης για το σώμα και το πρόσωπο όπως κηραλοιφές, θρεπτικά έλαια, σαπούνια ελαιόλαδου και γλυκερίνης, άλατα για το μπάνιο και πολλά ακόμα.

Δερματολογικά ελεγμένα χωρίς χημικά , χωρίς πειράματα στα ζώα με σεβασμό στη φύση και τον άνθρωπο .